Aktiviteetit Palvelut Kokouspalvelut Catering Yhteystiedot EN FI

Huvilat

Tasokkaat huvilamme sijaitsevat lähellä toisiaan kauniin Lohonjärven rannalla, joten isommatkin ryhmät voidaan tarvittaessa majoittaa. Kaikki huvilamme soveltuvat niin perhelomailuun kuin yritystilaisuuksiin, erilaisten tapahtumien järjestäminen tarjoiluineen onnistuu yhteistyökumppaniemme avustuksella.

Viola

Villa Viola

125m2 / 6 + 2 vuodetta

Villa Viola sijaitsee Lohonjärven rannalla luonnon rauhassa. Huvila on varustettu nykyajan mukavuuksin ja nettiyhteyksin. Huvilan kolme makuuhuonetta ja yläkerran aulatila tarjoavat yhteensä 6+2 (levitettävä sohva yläkerrassa) vuodepaikkaa kahdessa kerroksessa.

Alk. 150 € / vrk
Viola

Villa Helmi

140m2 / 8 + 2 vuodetta

Villa Helmi sijaitsee rauhallisella paikalla Lohonjärven rannalla aivan kirkonkylän tuntumassa. Huvila on varustettu nykyajan mukavuuksin ja nettiyhteyksin. Huvilan kolme makuuhuonetta ja yläkerran aulatila tarjoavat yhteensä 8+2 (levitettävä sohva yläkerrassa) vuodepaikkaa.

Alk. 150 € / vrk
Viola

Villa Ilona

151m2 / 6 + 6 vuodetta

Villa Ilona, huviloistamme tilavin, sijaitsee luonnon rauhassa Lohonjärven rannalla. Suurista ikkunoista avautuukin järvelle henkeäsalpaava näkymä. Huvilassa on iso oleskelutila ja hyvin varusteltu moderni keittiö sekä 10 hengen ruokailuryhmä yläkerrassa.

Alk. 200 € / vrk

logo

Ylämaa, Lappeenranta

ossi.tapio@tapionhuvilat.net

+358 40 518 1115